BPO & OUTSOURCING IT

Incrementa la rendibilitat, optimitzant costos i aportant especialització tècnica. Oferim serveis d’externalització de talent i projectes digitals

Business Process Outsourcing and  Outsourcing IT:

Dimensiona l’equip tècnic amb total flexibilitat transformant els costos fixos en costos variables.

BPO & Outsourcing IT és el nostre servei d’externalització de talent o d’un projecte digital amb l’objectiu de minimitzar costos fixos i reduir el risc del projecte. Aplicant la tecnologia necessària i l’equip especialitzat en ella podem incrementar la rendibilitat dels projectes dels nostres clients.

AGILITAT I ORIENTACIÓ AL CLIENT
El nostre equip expert i especialitzats en la utilització de les últimes tecnologies fan possible el desenvolupament de solucions digitals que permeten l’augment de l’eficiència dels processos, reducció de costos i execució dels projectes en els temps estimats.

ENS ADAPTEM AL TEU MODEL D’EXTERNALITZACIÓ

TIME & MATERIAL

FIX-PRICE

ON-SHORE

OFF-SHORE

ON-SITE

OFF-SITE

OFF – SHORE OUTSOURCING IT

VOLS CREAR UN EQUIP TÈCNIC A ESPANYA DES D’UN ALTRE PAÍS?

Aprovecha nuestro servicio Off-Shore Outsourcing IT que permite externalizar un proyecto a través de un equipo internacional desde España, ahorrando costes de contratación en países con salarios más elevados. Cuenta con técnicos especializados en las diferentes tecnologías con un nivel alto de inglés y de esta forma los tiempos de entrega de los proyectos digitales no serán un problema.

DELEGA EN EXPERTS EN TECNOLOGIA

 

El nostre equip multidisciplinari tècnics IT, formats en les últimes tecnologies ofereix serveis de consultoria i implementació de les solucions digitals que millor s’adapten a les teves necessitats. Estan preparats per a integrar-se i aportar valor al teu departament de tecnologia.

AGILITZA ELS TEMPS DE CONTRACTACIÓ

 

Externalitzant els serveis IT aconsegueixes agilitzar els temps de lliurament del projecte i estalviar en temps de contractació i formació. Amb els nostres tècnics a la vostra disposició aconseguiràs arribar als objectius definits i mantenir una bona relació amb els clients.

ENS ADAPTEM A LES TEVES NECESSITATS

Confia en Aratech per a externalitzar el teu departament tecnològic. Personalitzem els nostres serveis a les teves necessitats i objectius, donant-te suport en tot moment perquè t’enfoquis en la teva activitat principal. Ens adaptem tant Onshore (oficines del client) com Offshore (oficines Aratech).

RAPIDESA EN RESPOSTA

Els nostres temps de resposta corresponen a la teva urgència. Gràcies a la nostra metodologia Agile interdepartamental aconseguim donar-te els millors temps de resposta des de la presa de requisits, l’assignació de l’equip, fins a la implementació de la solució digital

ESTALVIA EN COSTOS

Comptar amb un equip tècnic especialitzat des del moment de la incorporació fins al final del projecte és un avantatge que aconsegueixes amb el suport de l’equip de Talent dedicat al 100% al món IT. Oblida’t dels costos estructurals com a fixos de nòmines, d’acomiadaments, de vacances, de gestió dels recursos humans i tot el que comporta, nosaltres des de l’equip d’ARATECH els assumim tots.

ASSUMEIX NOMÉS ELS COSTOS VARIABLES

Solament has d’assumir les hores treballades dels recursos assignats al projecte ja que ARATECH assumeix tots els altres costos. Dedica el teu temps solament al CORE del teu negoci i dona’t suport en els nostres professionals per a agilitzar el projecte.

CONTROLA EL PROJECTE

Assegura una bona gestió de l’equip amb reports de servei, de rendiment i de gestió de tasques. Ens adaptem a les plataformes de gestió plantejades i treballem amb nivells de servei (SLA) que permeten gestionar de la millor forma el servei gestionat.
Generació de valor diferencial per a impulsar el teu negoci.

STEP BY STEP, COM HO FEM?

DEFINIM NECESSITATS I REQUISITS

PLANTEGEM UNA SOLUCIÓ DIGITAL

CREEM L’EQUIP IDEAL

IMPLEMENTEM LA SOLUCIÓ

REALITZEM EL CONTROL DEL SERVEI

SEGUIMENT DEL PROJECTE AMB EL  CLIENT

CLIENTS QUE HAN CONFIAT EN EL NOSTRE SERVEI BPO & OUTSOURCING IT

Vols externalitzar el teu departament o projecte IT?

CONTACTA AMB NOSALTRES

.

Aquest lloc aquesta protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la Política de Privacitat i els  Termes de Servei de Google.