Recruitment & Headhunting IT

Som la consultora de Recrutiment & Headhunting IT que estàs buscant.

Ajudem les empreses a buscar als futurs líders tecnològics
Com a consultora tecnològica estem enfocats en el sector IT i la nostra metodologia de treball “QUALICKLY – TECH”, qualitat, rapidesa i tecnologia AI integrada, ens fa aportar un valor afegit a les empreses que estan en la cerca de captació de talent IT.Gràcies a la nostra llarga trajectòria en consultoria digital sabem valorar els diferents perfils IT d’una forma òptima i a més ens permet veure més enllà del CV en el procés de contractació.Cada dia són més les empreses de diferents sectors que se sumen a contractar els serveis de recruitment i headhunting IT a consultores especialitzades com Aratech.

Prova el nostre servei!

 

 

Volem ajudar a les empreses en els seus processos de Recruitment i Headhunting IT.

CONTACTA AMB NOSALTRES

.

Este sitio esta protegido por reCAPTCHA y se aplican la  Política de Privacitat i els Termes de Servei de Google.

Treballem a èxit

Candidats en < 72 hores

Garantía de reposició

Experts en tecnologia

Tech masters

Comptem amb un equip de recruiters i headhunters experts en tecnologia, treballant amb la nostra metodologia “Qualickly -Tech”, amb el que ens fa ser més àgils en els processos de selecció i proporcionar els millors perfils tecnològics que millor encaixen amb el teu equip, aportant l’experiència professional idònia per als reptes tecnològics actuals.

Record time

Amb la nostra metodologia “Qualickly – Tech” us presentem candidats en un temps rècord. En menys de 72 hores, us oferirem un ventall de candidats perquè els valoreu internament.

Working to success

Treballem a èxit, només cobrem en cas d’integrar en la vostra plantilla els perfils que des d´Aratech hem seleccionat.

Trobem el millor talent IT en tots els nivells: Júnior- Sènior – Middle Management – Directiu a nivell nacional i internacional amb la nostra metodologia QUALICKLY- TECH .

Hard & soft skills

Avaluem projectes i eines amb els perfils per a saber si tenen el nivell requerit, a més de valorar les capacitats bàsiques que ha de tenir el candidat per a avaluar si és el perfil idoni que pot adaptar-se a la filosofia i valors de l’empresa.

Replacement guarantee

Garantia previ acord amb el client, en el cas que si en els primers mesos el perfil no quadra amb el que es buscava realitzarem novament un procés de selecció sense cap cost addicional.

COM HO FEM?

FILTRO CV

Filtre curricular des de la perspectiva tècnica i humana per part del departament d’RR.HH.

APILAMENT DE PERFILS

Emmagatzematge en una base de dades propiciada pel filtre realitzat.

CONTACTE AMB CANDIDATS

Trucada telefònica als candidats potencials.

ENTREVISTA PER COMPETÈNCIES

Entrevista per part de l’equip d’RR.HH als candidats preseleccionats.

ENTREVISTA TÈCNICA

Entrevista de l’àrea tècnica als candidats preseleccionats.

SEGUIMENT

Seguiment de candidats que han iniciat el procés de selecció.

FEEDBACK FINAL

Informació al candidat a través de correu sobre la seva elecció o descarti per a la vacant en la qual es desenvolupo el seu procés de selecció.

ENVIO INCORPORACIÓ

Enviament de proposta de treball amb data d’inici.

El mejor talento IT

Nuestra experiencia en el mercado nacional e internacional como recruiters y headhunters IT nos ha permitido ayudar a las empresas multinacionales e internacionales  en su trayecto profesional a encontrar a los mejores perfiles cualificados en las siguientes áreas:

TECNOLOGIA

En Aratech estem especialitzats en recruitment i headhunting  de perfils “tech” segons les necessitats de l’empresa. Perfils tecnològics com a Desenvolupadors Web, Mobile, QA, Head of digital, CTO, Teach Lead,  Ingenier@s Programari, Ciberseguretat, etc.

SISTEMES & CLOUD

Estem especialitzats en la cerca i selecció de perfils Sistemes & Cloud segons les necessitats de l’empresa. Perfils com DevOps, Site Reliability Engineer, Administrador/a de Sistemes, Arquitect@ Cloud, Network Engineer, etc.

SUPORT & HELPDESK

Especialitzats en la cerca i selecció de perfils en Suport & Helpdesk segons les necessitats de l’empresa. Perfils com a Tècnic de Sistemes, Tècnic Helpdesk nivell 1, nivell 2 i nivell 3, CAU, etc.

TELECOMUNICACIONS

Especialitzats en la cerca i selecció de perfils en Telecomunicacions segons les necessitats de l’empresa. Perfils com a Expert en Intel·ligència Artificial, Analista Telecom, Expert en Robòtica, etc.

MÀRQUETING

Especialitzats en recruitment i selecció de perfils de Màrqueting & Comerç electrònic segons les necessitats de l’empresa. Perfils com Brand Manager, Cap de producte, Consultor SEU i SEM, Mitjà social Strategic, Comerç electrònic Manager, Customer Acquisition, etc.

RECURSOS HUMANS

Estem especialitzats en recruitment i selecció de perfils en RH segons les necessitats de la teva empresa. Perfils com Recruiter, Tècnic en Formació, Responsable de Recursos Humans, etc.

COMERCIAL

Especialitzats en  recruitment i selecció de perfils Comercials segons les necessitats de l’empresa. Perfils com Business Development, Cap de Vendes, Key Account Manager, etc.

ENGINYERIA

Estem especialitzats en selecció IT de perfils en Enginyeria segons les necessitats de l’empresa. Perfils com a Enginyer de Programari, Enginyer Industrial, Enginyer de Telecomunicacions, etc.

CONSULTORIA

Especialitzats en recruitment i selecció de perfils en Consultoria segons les necessitats de l’empresa. Perfils com a Consultor SAP, Consultor Financer, Consultor Recursos Humans, etc.

ON OPEREM?

Principals ciutats en les quals treballem com recruiters i headhunters IT

MADRID

BARCELONA

OPORTO

LONDRES

DUBLÍN

PARIS

MILAN

DÜSSELDORF

CONFIEN EN ELS NOSTRES PROCESSOS DE RECRUITMENT I HEADHUNTING IT