RPO

Experts en solucions de Recursos Humans.

Agilitza els teus processos de recruitment IT delegant en professionals tecnològics

La selecció de personal és un dels processos interns amb major rellevància dins de cada empresa, perquè amb això s’inicia la cerca del talent potencial que pugui sumar experiència, creixement i vàlua dins de cada equip de treball en un món tan competitiu.

El Recruitment Process Outsourcing (RPO) o externalització del procés de reclutament, fa referència a aquells serveis de recursos humans que pretenen aportar solucions específiques en els processos de selecció de personal. Gràcies a aquest servei, el procés de captació de talent és molt més eficient, s’estalvia temps, i costos fixos alhora que augmenta la satisfacció dels clients.

A´Aratech com a consultors digitals, som especialistes en el sector IT i comptem amb una àmplia experiència en la cerca de talent IT , donant solucions als nostres clients, com agilitzar els seus processos de selecció de personal tecnològic, aportant aquest valor afegit que el client necessita.

Vols externalitzar la selecció de candidats?

CONTACTA RPO ARATECH

.

Aquest lloc aquesta protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la Política de Privacitat i els Termes de Servei de Google.

RPO ARATECH          Let’s grow your business! 

$
$
$
$
$
$

Garantia de la cobertura de les posicions en el procés END TO END.

Som flexibles. El nostre servei està 100% adaptat a les teves necessitats i a la cultura de la teva empresa.

Ens encarreguem d’una o diverses etapes del procés de recruitment IT, segons acord amb el client, responsabilitzant-nos del 100% de les funcions externalitzades.

Posem a la teva disposició un equip de selecció de personal i les últimes tecnologies. Integrem IA en els nostres processos de recruitment IT.

Ens especialitzem a acompanyar a les empreses en la incorporació de talent.

Som àgils, enviem perfils IT ja filtrats i de qualitat a cost molt competitiu.

BENEFICIS D’EXTERNALITZAR ELS PROCESSOS DE SELECCIÓ DE PERSONAL IT

VISIÓ PROFESSIONAL

No sols aportem experiència en el sector tecnològic sinó que també tenim les eines i la tecnologia adequada per a multiplicar exponencialment les possibilitats d’èxit. Especialistes en processos difícils. En els casos en els quals la selecció IT es converteix gairebé en una missió impossible, és una bona idea buscar ajuda externa en un equip especialitzat en perfils tecnològics i digitals.

MAJOR EFICIÈNCIA

El procés de selecció pot ser molt tediós i requerir un gran esforç dels recursos interns de l’empresa. En externalitzar aquesta tasca, l’empresa pot alliberar temps i costos per a centrar-se en altres àrees del negoci. Gràcies a les plataformes i tecnologies utilitzades podem millorar l’eficiència del procés de selecció i reclutament.

ESTALVI DE TEMPS

El procés de selecció pot ser molt tediós i requerir un gran esforç dels recursos interns de l’empresa. En externalitzar aquesta tasca, l’empresa pot alliberar temps i costos per a centrar-se en altres àrees del negoci.

ESTALVIA EN COSTOS

Comptar amb un equip tècnic especialitzat des del moment de la incorporació fins al final del projecte és un avantatge que aconsegueixes amb el suport de l‘equip de Talent dedicat al 100% al món IT. Oblida els costos fixos de nòmines, d’acomiadaments, de vacances, de gestió dels recursos humans i deixa que Aratech  els assumeixi.

RAPIDESA EN RESPOSTA

Els nostres temps de resposta corresponen a la teva urgència. Gràcies a la nostra Metodologia Agile interdepartamental aconseguim donar-te els millors temps de resposta des de la presa de requisits, l’assignació de l’equip, fins a la implementació dels processos de reclutament.

AGILITZA ELS TEMPS DE  CONTRACTACIÓ

Externalitzant els serveis IT aconsegueixes agilitzar els temps de lliurament del projecte i estalviar en temps de contractació i formació. Amb els nostres recruiters a la vostra disposició aconseguiràs arribar als objectius definits i mantenir una bona relació amb els clients.

CLIENTS QUE HAN CONFIAT EN EL NOSTRE SERVEI RPO