SISTEMES & CLOUD

Som experts en Sistemes, Xarxes i Ciberseguretat

A`Aratech oferim el millor servei Sistemes & cloud, som experts en Sistemes, Xarxes i Ciberseguretat, gràcies al nostre equip d’experts especialitzats en cada àmbit.

Actualment, un dels principals reptes de les empreses és gestionar, analitzar i treure partit de la gran quantitat de dades de la qual disposen. Per a afrontar aquest repte amb les últimes tecnologies disponibles en el mercat volem acostar les millors solucions de sistemes i serveis Cloud que allotgin la informació de valor que la teva companyia necessita.

Sistemes, Xarxes i Ciberseguretat. Et proposem la millor solució per a la teva companyia. Contacta amb nosaltres.

.

Aquest lloc aquesta protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la Política de Privacitat i els Termes de Servei de Google.

SISTEMES. Serveis gestionats

Amb l’objectiu de donar solució a la rapidesa i velocitat amb la qual ha evolucionat en els últims anys tothom tecnològic; amb l’objectiu de poder donar solució a l’emmagatzematge de dades i plataformes; tant en el seu desplegament, evolució i la gestió d’entorns complexos en el núvol, volem ajudar així en el disseny, implantació, manteniment i monitoratge.

El nostre ampli equip d’experts especialitzats compta amb una llarga  experiència en els diferents nivells com són:

L1, HELPDESK /SERVICEDESK 

Assistència en primera línia, únicament ens encarregarem de definir quin és el problema i quin la causa d’aquest. Podent també donar solució als següents problemes:

    • Problemes de comunicació i xarxes (com a problemes de cablejat).
    • Resolució d’incidències relatives a usuaris i contrasenyes. 
    • Instal·lació o reinstal·lació de programari. 
    • Configuracions de programari i maquinari. 
    • Solució a consultes o incidències de manera remota.

L2, ADMINISTRADORS DE SISTEMES – WINDOWS/ LINUX/ MACOS

Administració, supervisió, manteniment i control de la seguretat dels servidors  en qualsevol dels tres sistemes operatius. Assegurant així la gestió de tot el trànsit.

Som experts en actualització de prestacions, manteniment i gestió de les incidències i problemes que puguin sorgir.

L3, DEVOPS/ CLOUD ENGINEER

Ens encarreguem del disseny, planificació, implementació i manteniment del cloud dels vostres equips. Treballant tant amb núvol privat com amb núvol públic (AWS, Google Cloud, Azure, etc.), configurant així l’entorn de qualsevol projecte.

A més, comptem amb perfils especialitzats en Metodologia DevOps. per a incorporar processos i eines per a equilibrar les necessitats durant tot el cicle de vida del desenvolupament de programari.

L4, SRE (Site Reliability Engineering)

SRE o el que és el mateix Enginyerde confiabilitat del lloc, és el nivell més alt i en aquest cas ens encarregarem d’automatitzar totes les tasques del cloud, garantint així al públic/ usuaris d’aquesta aplicació que continuïn sent de confiança, ja que es dona estabilitat i qualitat a la plataforma.

Us ajudem a instaurar les mètriques clau per al SRE i crear un pressupost d’errors alineat amb el nivell de tolerància al risc dels vostres sistemes.

 

ADMINISTRACIÓ DE XARXES

Som especialistes en administració de xarxes. Protegeix la integritat de les xarxes i dades de la teva companyia. Els nostres especialistes configuren, mantenen i solucionen els problemes dels components xarxa de la infraestructura basada en el núvol. Us ajudem a mantenir mesures de seguretat eficaces i realitzar les migracions , actualitzacions i reparacions necessàries per a millorar l’acompliment de la vostra xarxa.

Comptem amb especialistes Tècnic, Administradors, Managers i Network Engineers.

CIBERSEGURETAT

La ciberseguretat està cada dia prenent més rellevància i s’ha de contemplar com un servei core dins de cada empresa.

Som especialistes en Ciberseguretat. Protegeix d’atacs, accessos no autoritzats, analitza i defensa a la teva companyia contra ciberatacs. Disposem de perfils GRC (Govern Risc i Compliment) de Ciberseguretat.

Per a aconseguir una bona seguretat comptem amb la cooperació de perfils tant de xarxa com blue team per a identificar les vulnerabilitats de les organitzacions i defensar a les mateixes enfront dels ciberatacs.