SOFTWARE DEVELOPMENT

Aplicació web, escriptori o mòbil?

Som una Consultora Digital especialitzada en desenvolupament de programari a mesura. Comptem amb un gran equip de Engineers, Developers, UX/*UI Designers i Projects Managers experts en transformació digital que treballen amb les últimes tecnologies del mercat actual.

Brindem un servei de desenvolupament gestionat i controlat mitjançant nivells d’acord de servei (SLA). Implementem metodologies àgils en el nostre dia a dia realitzant petits lliuraments evolutius del producte mantenint sempre una comunicació pròxima amb el client durant tota la trajectòria del projecte.

Explica’ns quin és el projecte digital que tens al cap i t’assessorarem amb la millor solució que s’ajusti a les teves necessitats. Et donarem suport durant tot el cicle de desenvolupament de l’app, des de l’anàlisi i disseny inicial fins al lliurament final de la plataforma web, mòbil o escriptori, garantint els millors resultats per al teu negoci.

Quin desenvolupament de programari necessites? App web, escriptori o mòbil?

CONTACTA SOFTWARE DEVELOPMENT

.

Aquest lloc aquesta protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la Política de Privacitat i els Termes de Servei de Google.

Som #NativosDigitales

SOFTWARE FACTORY

PROJECTES REALITZATS

El nostre equip expert en transformació digital gestiona el projecte de la teva empresa presentant sempre la millor solució ajustada a les teves necessitats.

 

Hem ajudat a moltes empreses de tota mena de sectors com, oci, turisme, industrial, construcció, hostaleria, sanitari, sector públic, logística, etc.. a desenvolupar la seva transformació digital.

SERVEIS

INFRAESTRUCTURA I DISPONIBILITAT WEB

 

Treballem amb els principals servidors Cloud garantint la màxima escalabilitat, capacitat i velocitat per al teu web.

 

 

CONSULTORIA IT I DE NEGOCI

 

Escoltem, analitzem i proposem la millor solució tècnica per al teu projecte. T’assessorem nivell tècnic per a brindar-te la millor solució que cobreixi la necessitat del teu negoci.

DESENVOLUPAMENT DE PROGRAMARI

 

Compta amb la millor solució en desenvolupament de plataformes digitals innovadores a mesura (web, mòbil o escriptori) de la mà del nostre equip tècnic expert en les últimes tecnologies.

INTEGRACIÓ CONTÍNUA

 

 

Implantació d’eines de CI/CD per a garantir el lliurament continu de noves versions de les aplicacions. Be Agile

DISSENY UX/UI

 

Dona’t suport en el nostre equip de disseny especialitzat en la creació d’interfícies web innovadores, garantint la millor experiència a l’usuari aconseguint una web intuïtiva per a la millor usabilitat.

INTEGRACIÓ DE SISTEMES

 

 

Realitzem integracions amb plataformes de tercers perquè el teu projecte sigui escalable, a través de APIs i web servicies.

AUTOMATITZACIÓ PROVES QA

 

Automatització en el procés de proves QA per a efectuar lliuraments de qualitat i agilitzar els processos crítics de negoci.
Be Agile.

ARATECH, PARTNER OFICIAL DE HUAWEI

Som partner oficial a nivell mundial juntament amb Huawei. La nostra aliança amb Huawei reafirma el nostre compromís amb l’excel·lència i ens permet oferir encara més qualitat als nostres serveis i més valor als nostres clients.

STEP BY STEP, COM HO FEM?

01

REUNIÓ INICIAL

Presenta’ns el teu projecte digital i l’analitzem sense compromís. Valorarem el temps i el cost presentant-te un pressupost concorde a això.

02

REQUISITS I ANÀLISI FUNCIONAL

T’assessorem per a establir prioritats i elaborem junts un document de requisits tècnics que detall l’abast del projecte incloent totes les funcionalitats que desitges per a la teva plataforma.

03

DISSENY UI/UX Y ARQUITECTURA DEL SISTEMA

Es realitza un prototip de la plataforma dissenyant al costat de tu, tenint en compte l’estil de l’empresa i el tipus d’usuari al qual es desitja arribar. A més, els nostres experts comencen a definir el stack tecnològic del projecte i la seva arquitectura.

04

DESENVOLUPAMENT DE PROGRAMARI

Planificació del projecte en fases i es defineixen els diferents sprints que es duran a terme per a incloure cada tasca que es realitzarà per a aconseguir la completitud del projecte. Es realitzaran lliuraments parcials en finalitzar cada sprint perquè el client pugui anar veient l’evolució del desenvolupament. Es mantindrà informat al client de tot avanç o bloqueig del projecte mantenint una comunicació pròxima i fluida en tot moment.

05

PROVES QA

Ens recolzem en el nostre equip de QA per a gestionar un pla de proves que abasti tots els casos d’ús de la plataforma. Aquesta etapa és fonamental per a la qualitat del producte ja que ajuda a detectar possibles defectes abans que la plataforma entri en producció.

06

ENTREGA DE PLATAFORMA DIGITAL

Acabant el projecte, pugem el projecte a l’entorn de producció. Et lliurarem tota la documentació i material del projecte. Si ho desitges, t’oferim servei de manteniment posterior al llançament, Evolucionem junts!

TECNOLOGIES