TECNOLOGIES CAPDAVANTERES

En Aratech trobaràs les tecnologies més capdavanteres i els millors professionals per a fer realitat els projectes digitals.

INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL

La Intel·ligència Artificial automatitza l’aprenentatge de tasques específiques a través de deep learning i processament del llenguatge natural permetent simular el raonament humà i, per mitjà de l’entrenament, poder fer tasques específiques assimilant gran quantitat de dades.

BIG DATA

Big Data pot proporcionar a la teva empresa un punt de referència a partir de l’ús de conjunts de dades o combinacions de conjunts de dades el volum de les quals, variabilitat i velocitat fan possible identificar els problemes d’una forma més comprensible i analítica.

BLOCKCHAIN

La tecnologia Blockchain permet un registre únic, consensuat i distribuït en diversos nodes en la xarxa a través d’un sistema de verificació, garantit la disponibilitat d’informació en tot moment.
Integra Blockchain als teus projectes per a acostar les teves solucions digitals a la tecnologia del futur.

INTERNET DE LES COSES

IOT permet recollir dades per a processar anàlisis i desencadenar respostes, la qual cosa pot traduir-se en noves oportunitats de connectivitat, serveis intel·ligents i presa de decisions intel·ligent que faran avançar a la teva empresa d’una forma disruptiva.

CIBERSEGURETAT

Si te preocupa que tu compañía esté protegida de forma óptima frente a las ciberamenazas, plantea una solución de ciberseguridad para tu empresa. La ciberseguridad está cada día tomando más relevancia y se debe contemplar como un servicio core dentro de cada empresa.

DATA ANALYST

Analitzar i interpretar les dades d’una empresa els converteix en informació rellevant per a la companyia. Gràcies a aquestes dades degudament processades, l’empresa pot prendre les decisions més encertades per al seu futur.

Necessites una solució?

CONTACTA AMB NOSALTRES

.

Aquest lloc aquesta protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la Política de Privacitat i els Termes de Servei de Google.